петък, 1 февруари 2019 г.

Оценка на въздействието

Една поразително всеобхватна тема, която засяга популярни жанрове, разкрива биографии, добавя рецензии, прави оценки и взаимовръзки на разнообразните звукови творения, е тази за музиката. А това е обширен каталог с познания, удобно синтезиран, според музикалния източник. Най-живият, бързо разрастващ се и трудно откриваем диамант в лабиринта от модерни звучения, пресъздаващи различните елипси с чертички и ключове в привлекателни мелодии, загърнали смислени текстове.

Музика, която се прави само от хора с бели престилки, специализирани да работят с професионално оборудване и музикален софтуер. Тази музика е още един скъпоценен камък в короната на емблематичния колос с изкусна дизайнерска визия. Неговият уникален глас озвучава умелите импровизации, които създава, огласявайки житейски истини и решавайки трудни проблеми, третиращ жанра със заслужено достойнство и уважение.

Гореописаното се отнася до талантливия млад певец и композитор Кристиан Костов, утвърждаващ се от ден на ден като един от най-добрите професионалисти.

В текстовете му кристализират решения, а мелодиите вибрират с честотата на индивидуална музикална гама, която влияе на всеки човек.

Вече има умопомрачителни резултати за въздействието на музиката върху последиците от получен шок. Защото това е музика, която нарежда биоенергетични звуци - тези, които фигурират в разработките на специалистите от областта на науката. Диапазонът от положително въздействие на тази биоенергетика на човека по важност застава едва ли не до генетичните отпечатъци по своя ефект. И това не е занимателен доклад, а сериозно научно постижение зад проектираните кулиси. Това е музика, която превръща математиката във вибрации.  И този език е универсален. Той е понятен и може да оживи всяка една представа от Коледа до ракетните двигатели.

Гениалността и изобретателността са необходими за науката, защото центърът на информация регистрира основните статистически данни за най-важните постижения в технологичния свят. Абсурдът в патентите го доказва. Доказват го и 500-те години от науката, пълни с грешки. Това е така, защото в общността на скептиците е трудно да се създаде лаборатория, за да се докаже нечие постижение. Носителите на Нобелова награда понякога съжаляват, че са позволили техните постижения да бъдат възпроизведени.

Тези от вас, които обичат константите и уравненията, както и други трудни за запомняне неща нямат нужда от урок по наука в уеб. Започвайте да проектирате своя приказен свят. Или елате да го изградим заедно с разтърсващия глас и вълшебната музика на Крис, която среща революционен отклик с толкова силно ударение в международните новини. Истински успелият юноша, който провокира мисленето в изкуствата, бизнеса, стила на живот, науката, политиката, технологиите по много специален начин.

Крис става световно известен с изпълнението си на песента Beautiful Mess по време на участие в Евровизия 2017.  Това е песен точно за неговия топъл глас.

Много експерти могат да ви предложат съвет за кариерата, но малцина са тези, които действително ще ви извадят от черната дупка и излекуват болката от непосилен житейски урок. А това е огромен ресурс за всички ни - без тестове за IQ, без съвети за преговор, без учебни програми...




Сега Крис е в Чангша - Китай. Нека му пожелаем успех!
Заетост: Участие в популярния музикален конкурс Singer 2019.

Класация: